We like to increase, come with us

Δουλεύοντας εδώ

Στην Cup Code επενδύουμε στους ανθρώπους μας. Εργαζόμαστε όλοι μαζί ως ομάδα για την επίτευξη της πιο μεγάλης πρόκλησης. Σε κάθε μας project στηριζόμαστε στη νέα γενιά σχεδιασμού και marketing. Παρακολουθούμε συνεχώς τις εξελίξεις και χρησιμοποιούμε συνεχώς τα πιο σύγχρονα μέσα κάνοντας πιο αποτελεσματική τη δουλειά μας. Για να συνεχίσουμε να είμαστε πρωτοπόροι και καινοτόμοι, αναζητούμε νέα άτομα που θα συμπληρώσουν το όραμά μας.

Μέσα από κάθε μας εργασία συνθέτουμε την δημιουργικότητά μας και μετατρέπουμε το σχέδιο και τον προγραμματισμό σε τέχνη με αποτέλεσμα την ανάπτυξη μοναδικών προϊόντων του δημιουργικού marketing.

Αν σου αρέσει να εργάζεσαι σε ομάδα και να δημιουργείς, θα χαρούμε να σε γνωρίσουμε.

Πως θα κάνετε αίτηση

Έχουμε ένα μικρό εύρος ανοιχτών θέσεων. Κατά την αίτηση, παρακαλούμε επισυνάψτε ένα link ή το portfolio σας καθώς και λίγα λόγια για εσάς.

Θα χαρούμε να γνωρίσουμε ανθρώπους με πλούσιο portfolio από ψηφιακά ή φυσικά προιόντα, εφαρμογές, ιστοσελίδες, και εικονογράφηση. Είναι ένα μεγάλο συν, αν έχετε, επίσης, ένα υπόβαθρο στην φωτογραφία, ή στην κειμενογράφηση. Κατά τη διάρκεια συνεντεύξεων, συνεχώς ψάχνουμε για χαλαρούς ανθρώπους που μπορούν να διασκεδάσουν και να αποτυπώσουν τις ιδέες τους μέσα από τη δουλειά τους. Τέλος εκτιμούμε ιδιαίτερα εμπειρία στο σύγχρονο μάρκετινγκ και τις επικοινωνίες. Όλες οι θέσεις είναι πλήρους απασχόλησης στα γραφεία μας στο Kent και στη Θεσσαλονίκη.

 • Design Director

  Οι Design Directors στο στούντιο μας βοηθούν στο να δοθεί κατεύθυνση και ένα ενιαίο ρεύμα σχετικά με το προϊόν ή την εργασία. Υποστηρίζουν τους διευθυντές δημιουργικού στη διαχείριση των παραδοτέων, σε συνεργασία με τους πελάτες και με την καθοδήγηση των υφιστάμενων σχεδιαστών.

  Ο κατάλληλος άνθρωπος για αυτή τη δουλειά είναι ευφάνταστος, προσανατολισμένος στην υλοποίηση εργασιών και είναι σε θέση να εκτελέσει σαφείς ιδέες σε περισσότερους από έναν τομείς. Αυτή είναι μία ηγετική θέση σε απαιτητικά έργα και οι επιτυχόντες υποψήφιοι θα πρέπει να έχουν τουλάχιστον 5 χρόνια σχετική εμπειρία.

  Αίτηση
 • Product Designer

  Οι Product Designers σχεδιασμού στο στούντιο μας βοηθούν στο να δοθεί κατεύθυνση και ένα ενιαίο ρεύμα σχετικά με το προϊόν ή την εργασία. Υποστηρίζουν τους διευθυντές δημιουργικού στη διαχείριση των παραδοτέων, σε συνεργασία με τους πελάτες και με την καθοδήγηση των υφιστάμενων σχεδιαστών.

  Ο κατάλληλος άνθρωπος για αυτή τη δουλειά είναι ευφάνταστος, προσανατολισμένος στην υλοποίηση εργασιών και είναι σε θέση να εκτελέσει σαφείς ιδέες σε περισσότερους από έναν τομείς. Αυτή είναι μία ηγετική θέση σε απαιτητικά έργα και οι επιτυχόντες υποψήφιοι θα πρέπει να έχουν τουλάχιστον 5 χρόνια σχετική εμπειρία.

  Αίτηση
 • Developer

  Οι Developers στο στούντιο μας εργάζονται ως μέλη της ομάδας σχεδιασμού. Συνεργάζονται με τους σχεδιαστές, τους καθοδηγητές της ομάδας και τους πελάτες ώστε να βοηθήσουν στην ανάπτυξη πρωτοτύπων σε ένα ευρή φάσμα πλατφορμών.

  Ο κατάλληλος άνθρωπος για αυτή τη δουλειά είναι δημιουργικός και ανεξάρτητος. Επειδή συχνά εργαζόμαστε με νέες τεχνολογίες πριν να είναι ευρέως γνωστές, η ικανότητα να μαθαίνει και να εκτελέσει γρήγορα είναι το κλειδί.

  Ισχυρή γνώση web τεχνολογιών ή μια ειδίκευση σε πλατφόρμες κινητής επικοινωνίας απαιτούνται και η εμπειρία στην ανάπτυξη διεπαφών για χρήστες είναι ένα μεγάλο συν.

  Αίτηση
 • Project Manager

  Οι Project Managers στο στούντιο μας είναι εξαίρετοι διαχειριστές προϊόντων, ανθρώπων, και χρόνου. Στηρίζουν τους πελάτες μας και την ομάδα μας με το να διασφαλίζουν ότι το χάος που δημιουργείται από τα προκλητικά έργα εστιάζεται πάνω σε ένα εφαρμόσιμο σχέδιο.

  Επειδή προσαρμόζουμε τη μεθοδολογία μας ανάλογα με το προϊόν, οι υποψήφιοι θα πρέπει να κατανοούν και να είναι άνετοι στο να εργαστούν με πολλές διαφορετικές μεθοδολογίες διαχείρισης έργου.

  Ο κατάλληλος άνθρωπος για αυτή τη δουλειά είναι εξαιρετικός στην επικοινωνία, ξέρει πως να αναθέτει εργασίες και είναι παθιασμένος χρήστης της τεχνολογίας.

  Αίτηση

Πλεονεκτήματα

Η ζωή και το ευχάριστο κλίμα συνεργασιών είναι σημαντικότερα από το σχέδιο και τη διαφήμιση. Το κεφάλαιό μας είναι οι άνθρωποί μας και γι αυτό φροντίζουμε για εκείνους εντός και εκτός γραφείου.

Ξέρουμε καλά πόσο σημαντικό είναι το ιδανικό περιβάλλον εργασίας. Έτσι σχεδιάσαμε τους απαραίτητους χώρους που μας επιτρέπουν να είμαστε δημιουργικοί και να το απολαμβάνουμε.

 • Πλήρης ιατρική κάλυψη

  Νοιαζόμαστε για την υγεία μας, οπότε παρέχουμε πλήρη ιατρική κάλυψη σε ότι χρειαστεί.

 • Συνεχής εκπαίδευση

  Υποστηρίζουμε την επαγγελματική μας εξέλιξη μέσα από εκπαιδευτικά προγράμματα.

 • Άθληση

  Η φυσική κατάσταση είναι βασικός παράγοντας για να αισθανόμαστε καλά, οπότε πάντα υπάρχει στο πρόγραμμά μας η άθληση.

 • Ψυχαγωγικές δράσεις

  Επενδύουμε στη ψυχαγωγία και τη χαλάρωσή μας διοργανώνοντας ομαδικές ψυχαγωγικές δράσεις εντός και εκτός πόλης.